Информации за достава

Доставата низ цела држава е бесплатна при секоја нарачка од најефтиниот производ до најскапиот. Доставата ја врши Еко Логистик кој е задолжен во најкраток рок да го извриши доставувањето на пратката. 


Испораката е во рок од 1-3 работни денови низ целата држава.